Тижневик до Дня меланоми

Інформація до відома громадян та пацієнтів

Про проведення заходів з нагоди Всесвітнього Дня меланоми у місті Києві

13.05.2024 – 18.05.2024

В наступних закладах охорони здоров’я: КНП «Консультативно-діагностичний центр», КНП «ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГІЯ», КНП «Київська міська студентська поліклініка», КНП «Київський міський клінічний онкологічний центр»

Буде проводитись тижневик до Всесвітнього Дня меланоми.

На базі Центрів первинної медико-санітарної допомоги забезпечується скерування пацієнтів до закладів охорони здоров’я для проходження скринінгових обстежень на новоутворювання шкіри до вузьких спеціалістів.

Громадяни мають право на проходження дерматоскопічного обстеження без направлення сімейного лікаря (терапевта, педіатра).

В КНП «Київський міський клінічний онкологічний центр» буде забезпечено проведення профілактичних оглядів, обстежень та лікування в разі необхідності, пацієнтів, які направлені для уточнення діагнозу.

Про організаційні заходи з відзначення Всесвітнього дня боротьби з артеріальною гіпертензією

В міських Центрах первинної медико-санітарної допомоги та  Консультативно – діагностичних центрах з 17.05.2024 по 24.05.2024 буде проводитись тижневик боротьби з артеріальною гіпертензією.

Буде проводитись виклик пацієнтів з артеріальною гіпертензією та з груп ризику розвитку цього захворювання для проходження ними медичного огляду та обстеження сімейними лікарями. Направлення пацієнтів з артеріальною гіпертензією за медичними показами до фахівців КНП «Консультативно – діагностичний центр» для проходження необхідного дообстеження та призначення лікування.

В КНП «Консультативно – діагностичний центр» забезпечується безвідмовне проведення обстежень та оглядів фахівців у відділеннях профілактики та ранньої діагностики серцево-судинних захворювань пацієнтів, як направлених сімейними лікарями так і тих, які звернулися самостійно.

Залишити відповідь